Oxford IT

Oxford IT har siden 2007 været en seriøs forhandler og sparringspartner indenfor datafangst. Vi forhandler nogle af markedets stærkeste brands indenfor RFID, stregkodescannere, printere, etikettering og ID- kortprintere og vi står til fulde inde for kvaliteten.

Vi følger processen fra start til slut, og ser det som vores fornemste opgave at levere det optimale produkt og den bedste service – hvér gang. Ingen opgave er for lille og ingen for stor, - i fællesskab finder vi frem til den helt rigtige løsning.

Vi lever af tilfredse kunder, som vender tilbage igen og igen. Tillid, loyalitet, innovation, højt serviceniveau, fleksibilitet og kundetilfredshed er det vi dagligt stræber efter og det vi ønsker skal kendetegne Oxford IT. Vores ambition er at være din foretrukne samarbejdspartner, og vores team tilbyder såvel hardware, som serviceaftaler, teknisk support, programmering og udarbejdelse af individuelle løsninger.

Vores mangeårige erfaring i branchen tillige med vores store internationale samarbejde giver os et robust grundlag, og et fundament hvorfra vi har udviklet nye innovative løsninger til talrige store og mellemstore danske virksomheder. Vi deltager i nationale og internationale messer og seminarer og er hele tiden på forkant med udviklingen og med, hvad der sker i branchen.

Vi tager vores ansvar som borgere og som virksomhed alvorligt og har en veludviklet CSR politik, samt en grøn profil. Vi stræber efter at alle medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere behandles med ligeværd og respekt, og arbejder mod et fælles mål, hvor disse værdier altid prioriteres højt.

Oxford IT tager opgaven seriøs fra start til slut og enhver aftale følges til dørs. Innovation og kundetilfredshed er nøglerne til vores succes, og vi påtager os gerne nye udfordringer.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.


Virksomhedsoplysninger:

Sjælland:

Oxford IT ApS

Bjørnbaksvej 23

2770 Kastrup


Jylland:

Oxford IT ApS

Højskolevej 4 8860 Ulstrup


CVR: DK-30601688

Mail: info@oxfordit.dk

Tlf.: 70 222 118

Bank: Danske Bank

Reg: 4460 Konto: 4460031583